+385 1 6116 393

www.civco.com
Već više od 30 godina tvrtka CIVCO Medical Solutions je posvećena njezi pacijenata kroz projektiranje, proizvodnju i marketing specijalnih proizvoda i usluga za medicinske ustanove.

CIVCO Multi-Modality Imaging (MMI) i poslovne jedinice radioterapijske onkologije nude širok raspon rješenja i proizvoda za radiologiju, regionalnu anesteziju, vaskularnu medicinu, kardiologiju, radioterapijsku onkologiju, kirurgiju i intenzivnu njegu.

Tvrtka je osnovana 1981. godine i temelji se na načelima inovacije i izvrsnosti u području pružanja usluga. Tvrtka CIVCO je kroz rastuće poslovanje postala pouzdani globalni partner za visokotehnološke medicinske potrepštine i dodatnu opremu za ultrazvuk te druge slikovne intervencijske postupke.

Tvrtka je nastavila sa širenjem svojeg poslovanja kao vodeća u cjelokupnoj industriji, a 1999. godine je izvršila niz oprezno provedenih akvizicija, počevši sa tvrtkom ATL Accessories. Od tada je CIVCO sproveo akviziciju tvrtki Barzell-Whitmore Maroon-Bells, Inc., MEDTEC i Sinmed BV. Spajanje spomenutih tvrtki je u narednom periodu ubrzalo razvoj, proizvodnju i distribuciju kvalitetnih i inovativnih rješenja za slikovne intervencijske postupke te razvoj dodatne opreme za radioterapijsku onkologiju.

2005. godine, tvrtka CIVCO je postala medicinska platforma za Roper Industries. Naše partnerstvo sa Roper Industries u „Imaging“ segmentu proširuje poslovanje istiomene tvrtke te njihovo djelovanje u području znanosti te također pospješuje CIVCO ponude i kapacitete.

Certificirana predanost kvaliteti

1996. godine CIVCO dobiva ISO certifikat, međunarodni standard koji priznaje kvalitetu dizajna, razvoja, proizvodnje i usluga korisnicima. Da bi se osigurao nastavak izvrsnosti, certificirana organizacija revidira našu kvalitetu sustava na godišnjoj razini. Registracije, certifikati i procjene se izvode od strane SGS United Kingdom Ltd. Systems & Services Certification.

CE Certifikat

CIVCO proizvodi za prodaju u Europi su dizajnirani i proizvedeni u skladu s zahtjevima Medical Device Directive 93/42/EEC koje dopušta CE označavanje.