+385 1 6116 393

www.dwl.de
Radimo ono što najbolje znamo. I u tome smo svaki dan sve bolji.

Tehnologija budućnosti

Transkranijalna Doppler sonografija – TCD, spada u visoko specijalizirano i jasno određeno područje kompetencija u medicinskoj tehnologiji. Početkom 80-ih godina prošlog stoljeća, zahvaljujući Rune-u Aaslid-u predstavljaju se novi sustavi i tehnologije koje se kontinuirano razvijaju u narednom razdoblju. Doppler sustavi su uspjeli zadržati svoju visoku poziciju u dijagnostici u odnosu na mnogo složenije dijagnostičke metode s obzirom na niže troškove, brze rezultate te mogućnost kontinuiranog praćenja u realnom vremenu što svakako treba naglasiti s obzirom da je to prednost koju prepoznaje sve veći broj korisnika.

Glavne prednosti –TCD

Pri Compumedics DWL-u već dugi niz godina radimo na najvišoj razini inovacija na daljnjem razvoju i usavršavanju transkrinijalne Doppler sonografije. Tamo gdje su drugi diverzificirali svoja znanja u različita područja, mi smo donijeli jasne odluke- sa visoko specijaliziranim međunarodnim timom stručnjaka, naša tvrtka kontinuirano djeluje u izradi još učinkovitijeg Doppler sustava od kojeg će korisnici imati više koristi. Mi se bavimo onim što radimo najbolje. Svakim danom u tome postajemo bolji.

Mi pomažemo sačuvati ljudske živote

Glavne kompetencije naše tvrtke i naših zaposlenika su korištenje transkrinijalne Doppler sonografije za otkrivanje i prepoznavanje različitih vrsta oboljenja, poput različitih vrsta embolija. Putem bliske suradnje sa profesorima i istraživačima diljem svijeta usavršavamo metode dijagnostike, razvijamo nove aplikacije i pritom činimo ono najvažnije – pomažemo sačuvati ljudske živote.