+385 1 6116 393

www.medoc-web.com
Medoc Ltd., osnovan 1990. godine je vodeća tvrtka za razvoj i programiranje neuro-dijagnostičkih medicinskih sustava koji se koriste za procjenu i praćenje akutne kronične boli. Proizvodi tvrtke se temelje na tehnologijama koje testiraju i ocjenjuju funkciju malih i velikih perifernih senzornih živčanih vlakana, što je važno sredstvo i dodana vrijednost na rastućem tržištu proivoda za liječenje bolova.

PATHWAY – linija proizvoda za detekciju boli putem senzorskih sustava nudi nove uzbudljive aplikacije za napredno istraživanje boli i funkcionalnih MRI studija. CHEPS (Contact Heat-Evoked Potential Stimulator) – model linije proizvoda PATHWAY, pruža iskorak u području koje se bavi evociranim potencijalima ito u vidu boli, donoseći objektivnu procjenu evocirane boli kako u klinici tako i u istraživačkim laboratorijima. Sustavski Temporal Summation / Windup protocol omogućuje bolje razumijevanje pacijentovog osjeta boli primjenom jakih toplinskih impulsa.

ATS (Advanced Thermal Stimulator) – model linije proizvoda PATHWAY se koristi kao fleksibilna platforma za funkcionalne MRI (fMRI) studije i napredna istraživanja boli.

Medoc-ova rješenja u vidu kvantitativnih senzoričkih testiranja (QST) su široko prihvaćena i smatraju se „zlatnim standardom“ za kvantitativnu procjenu senzorne funkcije živčanih vlakana. Thermal Sensory Analyzer (TSA-II) se koristi u kliničkoj procjeni malih živčanih vlakana (A-delta i C vlakana). Vibratory Sensory Analyzer (VSA-3000) se koristi za funkcionalnu procjenu velikih perifernih živčanih vlakana (A-beta).