+385 1 6116 393

Medial je usko specijalizirana tvrtka za distribuciju i servis medicinske opreme.

U 25 uspješnih godina Medial je gradio svoju reputaciju sigurne tvrtke za nabavu i podršku medicinskih uređaja. Medial je najprije počeo kao tvrtka Vickers Medelec, specijalizirana prvenstveno za neurološku dijagnostiku i neonatalnu skrb, da bi u posljednjih 20 godina bio prisutan pod današnjim nazivom, s proširenim programom ekskluzivnog zastupstva medicinskih uređaja iz mnogih područja dijagnostike i terapije.

Medial je prisutan na dijagnostičkim područjima radiologije, neurologije, neurokirurgije, kardiologije, urologije, gastroenterologije, ginekologije i opstetricije, angiologije, intenzivne njege, pulmologije.

U svom programu Medial nudi dijagnostičke aparate: MRI, MSCT, digitalne mamografe, ultrazvučne aparate, EEG, EEG holtere, EMG, EP, IOM, ERP, LTM, TCD, EKG, EKG i RR (BP) holtere, ergometre, gastroenterološke aparate, nadzor vitalnih parametara pacijenata (monitoring), CTG, FHR, pH holtere, spirometre, VNG, ENG, opremu za laboratorijsku dijagnostiku i sl. Od terapeutskih proizvoda Medial nudi: respiratore, ovlaživače, grijače zraka i vanjske defibrilatore.

U suradnji s tvrtkama koje zastupa, Medial organizira predstavljanje nove opreme našim najcjenjenijim medicinskim stručnjacima.

Medial je organizirao referalne centre na Kliničkom bolničkom centru Zagreb, Kliničkom bolničkom centru Split, Kliničkom bolničkom centru Srbije u Beogradu, Kliničkom centru Sveučilišta u Ljubljani, itd.

Politika kvalitete

Medial d.o.o. je tvrtka čija djelatnost je distribucija, podrška i servis medicinske opreme.

Poslovna politika dokazuje se kroz dugogodišnje uspješno poslovanje te je postavila okvire za postizanje ciljeva u kvaliteti.

Medial d.o.o. se obvezuje da će poslove za svoje korisnike obavljati kvalitetno, u skladu s pravilima struke i najvišim standardima, sukladno važećim zakonskim i drugim propisima koji se odnose na ovu djelatnost.

U dogovoru sa kupcima dogovara se optimalan rok isporuke proizvoda koji je naznaćen u ponudi.

Medial d.o.o. se obvezuje kontinuirano djelovati u uspostavljanju sustava vrijednosti ljudskih resursa putem obrazovanja, sposobnosti i znanja u cilju poboljšanja kvalitete usluga, zadovoljenja korisnika usluga i svojih djelatnika.

Medial d.o.o. može poslovati ako su korisnici usluga zadovoljni što se postiže poznavanjem i zadovoljavanjem njihovih potreba te stalnim poboljšanjima u poslovanju.

Medial d.o.o. bira dobavljače na osnovu kriterija koji osiguravaju kvalitetne materijale, proizvode i usluge.

Medial d.o.o. teži procesima u kojima neće biti štetnog utjecaja na okoliš.

U još boljoj suradnji s korisnicima usluga i dobavljačima te unutarnjim poboljšanjima u organizaciji i radu želi stalno smanjivati broj reklamacija dobavljača i korisnika obavljenih usluga.

Medial d.o.o. se obavezuje poticati etički kodeks kod poslovanja.

Svi djelatnici Medial d.o.o. obvezuju se da će dobro poznavati dokumentaciju sustava kvalitete te primjenjivati važeću politiku i procedure u svom radu.

Politika kvalitete biti će obznanjena svim korisnicima usluga i zainteresiranim stranama, sa obavezom revidiranja u cilju primjerenosti.

U Zagrebu, studeni 2016.

_______________________
Boško Rastovčan dr.med.
direktor

Politika zaštite privatnosti

******************************************

MEDIAL d.o.o. prepoznaje važnost zaštite privatnosti, sigurnosti i zaštite podataka za korisnike naših usluga i svih osoba koje s nama dođu u kontakt, stoga je naš cilj ponuditi zaštitu za sve naše operacije te implementirati dosljedna pravila i procedure.

Ova izjava o zaštiti privatnosti informira vas o našim praksama zaštite i mogućnostima odabira načina prikupljanja i korištenja podataka o vama, uključujući i podatke prikupljene iz vaših internetskih aktivnosti u svrhu zapošljavanja. Ova se izjava o zaštiti privatnosti odnosi na sve web stranice, domene, usluge, i aplikacije u našem vlasništvu te na sve naše zaposlene.

Vaše osobne podatke prikupljamo i obrađujemo u skladu s odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka, EC 2019/679. Prikupljene podatke čuvat ćemo na primjeren način i osigurati njihovu povjerljivost. Prikupljene podatke nećemo prosljeđivati trećim osobama bez vašeg izričitog dopuštenja. Svaka osoba ima pravo uvida u zbirku osobnih podataka, zahtijevati pristup svojim osobnim podacima i mijenjati ih, ima pravo na pravo na popravak, zaborav, ograničenje obrade, prigovor i prijenos podataka te u svakom trenutku smije otkazati odobrenje za uporabu osobnih podataka, zahtijevati promjenu podataka ili brisanje iz baze podataka. To možete učiniti tako da pošaljete zahtjev pisanim putem ili osobno, dolaskom na našu adresu.

Telefon za kontakt: 01 6116-393
2022-01-28_095404
Fizička adresa organizacije: Ulica grada Vukovara 237B, 10000 Zagreb

******************************************