+385 1 6116 393 medial@medial.hr

Medial je usko specijalizirana tvrtka za distribuciju i servis medicinske opreme.

U 25 uspješnih godina Medial je gradio svoju reputaciju sigurne tvrtke za nabavu i podršku medicinskih uređaja. Medial je najprije počeo kao tvrtka Vickers Medelec, specijalizirana prvenstveno za neurološku dijagnostiku i neonatalnu skrb, da bi u posljednjih 20 godina bio prisutan pod današnjim nazivom, s proširenim programom ekskluzivnog zastupstva medicinskih uređaja iz mnogih područja dijagnostike i terapije.

Medial je prisutan na dijagnostičkim područjima neurologije, neurokirurgije, kardiologije, urologije, gastroenterologije, ginekologije i opstetricije, angiologije, intenzivne njege, pulmologije.

U svom programu Medial nudi dijagnostičke aparate: EEG, EEG holtere, EMG, EP, IOM, ERP, LTM, TCD, EKG, EKG i RR (BP) holtere, ergometre, zatim urodinamske, gastroenterološke i ultrazvučne aparate, nadzor vitalnih parametara pacijenata (monitoring), CTG, FHR, pH holtere, spirometre, VNG, ENG, opremu za laboratorijsku dijagnostiku i sl. Od terapeutskih proizvoda Medial nudi: respiratore, ovlaživače, grijače zraka i vanjske defibrilatore.

U suradnji s tvrtkama koje zastupa, Medial organizira predstavljanje nove opreme našim najcjenjenijim medicinskim stručnjacima.

Medial je organizirao referalne centre na Kliničkom bolničkom centru Zagreb, Kliničkom bolničkom centru Split, Kliničkom bolničkom centru Srbije u Beogradu, Kliničkom centru Sveučilišta u Ljubljani, itd.

Politika kvalitete

Medial d.o.o. je tvrtka čija djelatnost je distribucija, podrška i servis medicinske opreme.

Poslovna politika dokazuje se kroz dugogodišnje uspješno poslovanje te je postavila okvire za postizanje ciljeva u kvaliteti.

Medial d.o.o. se obvezuje da će poslove za svoje korisnike obavljati kvalitetno, u skladu s pravilima struke i najvišim standardima, sukladno važećim zakonskim i drugim propisima koji se odnose na ovu djelatnost.

U dogovoru sa kupcima dogovara se optimalan rok isporuke proizvoda koji je naznaćen u ponudi.

Medial d.o.o. se obvezuje kontinuirano djelovati u uspostavljanju sustava vrijednosti ljudskih resursa putem obrazovanja, sposobnosti i znanja u cilju poboljšanja kvalitete usluga, zadovoljenja korisnika usluga i svojih djelatnika.

Medial d.o.o. može poslovati ako su korisnici usluga zadovoljni što se postiže poznavanjem i zadovoljavanjem njihovih potreba te stalnim poboljšanjima u poslovanju.

Medial d.o.o. bira dobavljače na osnovu kriterija koji osiguravaju kvalitetne materijale, proizvode i usluge.

Medial d.o.o. teži procesima u kojima neće biti štetnog utjecaja na okoliš.

U još boljoj suradnji s korisnicima usluga i dobavljačima te unutarnjim poboljšanjima u organizaciji i radu želi stalno smanjivati broj reklamacija dobavljača i korisnika obavljenih usluga.

Medial d.o.o. se obavezuje poticati etički kodeks kod poslovanja.

Svi djelatnici Medial d.o.o. obvezuju se da će dobro poznavati dokumentaciju sustava kvalitete te primjenjivati važeću politiku i procedure u svom radu.

Politika kvalitete biti će obznanjena svim korisnicima usluga i zainteresiranim stranama, sa obavezom revidiranja u cilju primjerenosti.

U Zagrebu, studeni 2016.

_______________________
Boško Rastovčan dr.med.
direktor