+385 1 6116 393

http://viasonix.com/index.asp
Viasoninx Ltd. je kompanija sa višegodišnjim iskustvom koja proizvodi medicinske uređaje, a čiji je fokus razvoj i proizvodnja naprednih dijagnostičnih sustava za vaskularne bolesti i poremećaje. Proizvodi nove generacije zadovoljavaju zahtjeve korisnika te uspješno zamjenjuju staru generaciju sustava naziva Vasoguard.

Naše proizvode kontinuirano unapređuju ne samo zaposlenici već i pacijenti. Svi proizvodi se temelje na sofisticiranom te krajnje korisnički prilagođenom software-u sa mogućnostima online pregleda i offline izrade izvještaja i kontrole na odvojenim preglednim stanicama. Distributeri i bolničko osoblje su naš najviši prioritet, kao i neprestane inovacije proizvoda te hitni odgovori na potrebe naših korisnika. Proizvodi koje nudimo sadrže široki raspon elemenata napredne digitalne tehnologije u dijagnostici uključujući ultrazvučni Doppler, foto-pletizmograf, mjerenje krvnog tlaka, zapise pulsa, mjerenja temperature kože, kompletnu periferalnu i intrakranijalnu vaskularnu dijagnostiku itd.

Proizvode uspješno distribuiramo međunarodno zahvaljujući širokoj distribucijskoj mreži koja pokriva čak pet kontinenata!

Viasonix ispunjava ISO standard 13485, a naši Falcon vaskularni sustavi su jedini proizvodi na tržištu koji imaju regulatorne dozvole poput FDA, CE, Canada Health, TFDA, i mnoge druge.

Viasonix proizvodi su visoke kvalitete te Vas pozivamo da se uvjerite u njihovu superiornost sami.